Regisseer je eigen werk

Wat is regie?

Martin of Eddy vertelt hoe ze een visie ontwikkelen, hoe ze die overbrengen op anderen, hoe ze delegeren en motiveren; kortom hoe zij de regie voeren over hun films. Daar valt veel van te leren, voor iedereen die meer invloed wil op zijn leven en werk. 

Regie is overzicht. Regie is leidinggeven, delegeren. Samenwerking coördineren op iets waar je met een grote groep mensen aan werkt. Regie is projectmanagement. Hoe haal je samen een doel? Voor veel mensen in het management of in het bestuurlijke veld zal dit proces bekend voor komen.

Het regisseren van een film komt op veel punten overeen met het leiding geven aan een bedrijf of een afdeling daarvan, een kleine gemeente of een luchthaven. Hoe stuur je mensen aan? Hoe belangrijk is voorbereiding? En communicatie? Hoe zit het met hiërarchie? Werken je mensen voor jou of met jou? Uiteindelijk doe je niks zelf. Alle andere mensen die je aanstuurt kunnen ieder op hun vakgebied meer. Een regisseur is de ultieme manager.

Martin en Eddy geven op onderhoudende wijze aan de hand van hun vakgebied inzicht in hoe zij in praktijk met een groep medewerkers tot een goed eindresultaat kunnen komen.

Titel: Regisseer je eigen werk / Alles is regie

Thema: Samenwerken, organiseren, doelen halen, leiding geven

Duur: Presentatie 30 – 45 minuten / masterclass 45 – 90 minuten

Door: Martin Koolhoven en/of Eddy Terstall

Voor: Alle bedrijven en organisaties die aan projecten en taken werken

Martin en/of Eddy boeken